Suggesties

Bekijk hier onze suggesties

Voorgerechten

Prijs

Halve kreeft " Belle-vue"

Halve kreeft op de wijze van de chef (warm)

Half dozijn oesters " Fine de Claire"

Rundscarpaccio met ganzenlever, truffel en pecorino kaas

Hoofdgerechten

Prijs

Hele kreeft " Belle-vue"

Hele kreeft op de wijze van de chef ( warm )

rode Poonfilet met butternutcreme, gebakken groen asperges, Vadouvan saus aardappelpuree

Filet-pur " Holstein " à la Provence, bearnaise en frier

Zomerslaatje met scampi's, spek, salie, watermeloen en citroen-honing dressing

Mosselen natuur met friet

Mosselen op verschillende wijze naar uw keuze

{{ menu_message }}

  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Afhaalmoment: {{ delivery_time }}

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x